Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας
Νέα και Ενημερώσεις
Μάθετε για τις εργασίες στο κτήμα μας!

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας
Ποιοτικά χαρακτηριστικά 2024

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας για το 2024 σύμφωνα με την εργαστηριακή ανάλυση!


Επισκέψεις στο Κτήμα

Το Κτήμα Μπανάτα για τριτη συνεχόμενη χρονιά, υποδέχεται παλιούς και καινούριους φίλους!

Σχολεία της ευρύτερης περιοχής μας επισκέπτονται και συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες γύρω από την ελιά και το λάδι!

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας
Το κλάδεμα της Ελιάς

Μερικές βασικές συμβουλές για τους φίλους ελαιοκαλλιεργητές και κυρίως των νέων της περιοχής μας.

Τα ελαιόδεντρα στην περιοχή μας όπως σ΄όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καλό είναι να κλαδεύονται στην αρχή της Άνοιξης μετά τις τελευταίες χειμωνιάτικες παγωνιές.


Συνταγη για Ελιές Χαλκιδικής

Οι ελιές Χαλκιδικής είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που όλοι μας απολαμβάνουμε. Μετά τη συγκομιδή ο καρπός της ελιάς έχει πικρή γεύση λόγω τών πολυφαινόλων που περιέχει και γι αυτό θα πρέπει να τις επεξεργαστούμε πριν τις καταναλώσουμε.

Για να αφαιρέσουμε την πικράδα οι ελιές θα πρέπει να περάσουω από μια διαδικασία ωρίμανσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη διαδικασία αυτή. Εδώ σας παραθέτουμε τη δική μας συνταγή την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε!

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας
Ποιοτικά χαρακτηριστικά 2024

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας για το 2024 σύμφωνα με την εργαστηριακή ανάλυση!

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας

Επισκέψεις στο Κτήμα

Το Κτήμα Μπανάτα για τριτη συνεχόμενη χρονιά, υποδέχεται παλιούς και καινούριους φίλους!

Σχολεία της ευρύτερης περιοχής μας επισκέπτονται και συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες γύρω από την ελιά και το λάδι!

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας

Το κλάδεμα της Ελιάς

Μερικές βασικές συμβουλές για τους φίλους ελαιοκαλλιεργητές και κυρίως των νέων της περιοχής μας.

Τα ελαιόδεντρα στην περιοχή μας όπως σ΄όλη τη Βόρεια Ελλάδα, καλό είναι να κλαδεύονται στην αρχή της Άνοιξης μετά τις τελευταίες χειμωνιάτικες παγωνιές.

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας

Συνταγη για Ελιές Χαλκιδικής

Οι ελιές Χαλκιδικής είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που όλοι μας απολαμβάνουμε. Μετά τη συγκομιδή ο καρπός της ελιάς έχει πικρή γεύση λόγω τών πολυφαινόλων που περιέχει και γι αυτό θα πρέπει να τις επεξεργαστούμε πριν τις καταναλώσουμε.

Για να αφαιρέσουμε την πικράδα οι ελιές θα πρέπει να περάσουω από μια διαδικασία ωρίμανσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη διαδικασία αυτή. Εδώ σας παραθέτουμε τη δική μας συνταγή την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε!

Κτήμα Μπανάτα - Ελαιώνας